2023 Band Lineup

Friday

Friday

4:00 pm

5:00 pm

6:00 pm

7:00 pm

8:15 pm

10:00 pm

Into The West

4:00 pm - 5:00 pm (60 min)
Friday
Outdoor Stage

Nathaniel Talbot

5:00 pm - 6:00 pm (60 min)
Friday
Indoor Stage

Woodbae and Treestar

6:00 pm - 7:00 pm (60 min)
Friday
Outdoor Stage

Janie Cribbs and the T. Rust Band

7:00 pm - 8:15 pm (75 min)
Friday
Indoor Stage

General Mojo’s

8:15 pm - 10:00 pm (105 min)
Friday
Outdoor Stage

Outer Orbit

10:00 pm - 11:30 pm (90 min)
Friday
Indoor Stage

Saturday

Saturday

12:00 pm

1:00 pm

2:00 pm

3:00 pm

4:00 pm

5:15 pm

6:45 pm

8:15 pm

10:00 pm

Open Road

12:00 pm - 1:00 pm (60 min)
Saturday
Indoors

Celia Farran

1:00 pm - 2:00 pm (60 min)
Saturday
Outdoors

Josh Collins

2:00 pm - 3:00 pm (60 min)
Saturday
Indoors

Animal Arts

3:00 pm - 4:00 pm (60 min)
Saturday
Outdoors

Local Secrets

4:00 pm - 5:15 pm (75 min)
Saturday
Indoors

LAKE

5:15 pm - 6:45 pm (90 min)
Saturday
Outdoor

Nick Drummond Band

6:45 pm - 8:15 pm (90 min)
Saturday
indoors

Andy Coe and Galen Clark Trio

8:15 pm - 10:00 pm (105 min)
Saturday
Outdoors

F2D (Funky 2 Death)

10:00 pm - 11:30 pm (90 min)
Saturday
Indoors

Sunday

Sunday

10:00 am

12:00 pm

1:00 pm

2:00 pm

3:00 pm

4:00 pm

5:05 pm

5:30 pm

6:30 pm

8:00 pm

9:30 pm

Prayerbody

10:00 am - 12:00 pm (120 min)
Sunday
UPPER MEADOW

Gideon Freudmann

12:00 pm - 1:00 pm (60 min)
Sunday
Indoors

Deja Blooze

1:00 pm - 2:00 pm (60 min)
Sunday
Outdoors

Hot Club of Troy

2:00 pm - 3:00 pm (60 min)
Sunday
Indoors

Saeed Abbas and Guy Nyame Ensemble

3:00 pm - 4:00 pm (60 min)
Sunday
Outdoors

Ross-a-Conn

4:00 pm - 5:05 pm (65 min)
Sunday
Indoors

Kick Brass

5:05 pm - 5:30 pm (25 min)
Sunday
Indoors

Doctor Savage

5:30 pm - 6:30 pm (60 min)
Sunday
Outdoors

i///u

6:30 pm - 8:00 pm (90 min)
Sunday
Indoors

PETE

8:00 pm - 9:30 pm (90 min)
Sunday
Outdoors

Scott Pemberton O Theory

9:30 pm - 11:30 pm (120 min)
Sunday
Indoors